Tillykke med din fiasko!!!

Tillykke med din fiasko!!!

Faldt over denne spændende artikel der forklarer hvordan succesfulde mennesker også oplever fiasko og kom i den sammenhæng til at tænke på den sætning vi bruger i NLP “Der findes ikke fejltagelser kun feedback” – den passer fint ind her.

Selvom det lyder som en floskel, så er det jo ofte når vi oplever at noget ikke fungerer at vi udvikler os mest. Man kan med andre ord sige, at det er afgørende hvordan vi forholder os til fiasko – skynder man sig videre uden at forholde sig til den, eller stopper man op, evaluerer situation og tager ved lære?

Når jeg tænker på alle de ting (tro mig der har været mange) som jeg har udtænkt, igangsat, brugt energi på og som ikke er blevet til noget, så er det typisk dem jeg har lært mest af. De har været medvirkende til at andre ting er lykkedes. Uden mine fiaskoer (feedback) havde jeg nok ikke haft succes med at skrive bøgerne og afholde mine workshops.

Håber du kan bruge inspirationen og se dine fejltagelser i et andet lys – nummer 3 er klart min favorit 🙂

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.