Online produkter

Online produkter

Tro endnu mere på dig selv!

 

Her har du mulighed for, at tage kurset “Tro endnu mere på dig selv” lige præcist når det passer dig. Du skal ikke tage fri fra jobbet, finde en barnepige, bruge tid på transport og alt det andet, du kan downloade arbejdsbogen, se alle videoer og lave dine opgaver i dit eget tempo. Og det bedste er…. at du kan se videoerne, så mange gange du har lyst til.

Kurset giver dig et ordentligt los bagi, du finder dit selvværd, får styr på din selvtillid, går efter dine værdier, sætter dig mål, skaber forandringer og ja, bliver den bedste udgave af dig selv.

 

 

Christina Christiansen og jeg har lavet forløbet sammen da vi begge, trods vores meget forskellige fag, opdagede at den største forhindring der er i os mennesker er, at vi ikke altid tror nok på os selv – det er uanset, om det handler om at være kæreste, mor, kollega, ledere, kreativ, kompetent eller alt muligt andet. Rigtig mange af os tror ikke nok på os selv. Vi tror, at de andre er bedre, klogere, dygtigere, kønnere, sjovere osv. – så hele det her forløb handler om at skabe bevidsthed og få indsigt, så du kan ændre det, du vil.

Priser og praktisk info

Du får:

 

8 timers video

16 workbooks

Et forum hvor du deler erfaringer med de andre kursister som har samme fokus som dig selv.