Tab dig – med succes!

Til kvinder der vil tabe sig – med success!

4 workshops – hvor du opnår et sikkert vægttab Dette 2 mdrs. forløb indeholder 4 forskellige workshops, der giver dig, den motivation du har brug for, så du kan begynde dit vægttab. Du får den nyeste viden indenfor kostvejledning og mentale strategier, og teknikker der holder dig på rette spor!

Er du kvinde og utilfreds med din vægt?

Føler du dig trist og usikker pga. din vægt?

Er du træt af aldrig at kunne få det tøj du kan lide, kun det du kan passe?

Mangler du energi og overskud?

 

Så vil du have gavn af at deltage i forløbet hvor du vil opnå:

 

 

At tabe dig, op til 8 kg på de 8 uger

At føle, du har succes, når du opnår det du ønsker

At være mere tilfreds med dig selv og din krop

At du vil få mere energi og glæde

At kunne gå ud og shoppe det tøj du allerhelst vil have

At kunne holde vægttabet

Det allerførste skridt du skal tage for at sige farvel til de overflødige kilo er: Spørg dig selv; er du klar til at ændre dit liv? hvis ja – så tilmeld dig kurset med de 4 workshops allerede i dag, så er du sikret en plads! Er du nu helt sikker på, at du vil:

 

I gang med at tabe dig?

Deltage på et kort kursus som vil forandre dig og dit liv?

Forstå dit spisemønstre og ændre dem?

Føle dig mere sikker på dig selv og være mere tilfreds?

Du får:

 

4 aftener på 2 mdr. – datoer for efteråret 2014 bliver annonceret senere, men du er velkommen til at forhåndsreservere plads allerede nu,  ialt 10 timers workshop og et vægttab på op til 8 kg!

 

Gruppen er begrænset til at være på max 14 deltagere for at sikre at du får bedst udbytte af forløbet. Vi begynder hver gang kl. 19.00 i lækre lokaler centralt i København. Tidspunktet giver dig mulighed for at nå hjem og få lidt mad inden du dukker op, og er klar til at skabe forandring i dit liv! Der vil hver gang være et oplæg, som indeholder viden, der vil gøre det muligt for dig at nå dit mål. Vi slutter hver gang kl. 21.30, så du kan være frisk og klar til næste dags udfordringer.

Priser og praktisk info

1 workshop indeholder:

Alle de nyeste og nødvendige kostprincipper, så du kommer rigtigt igang. Vi tror vi ved hvad vi skal spise, men hvis vi spiste det rigtige ville vi ikke have vægtproblemer. Du taber dig fra 1. uge, du får købt alle de rigtige madvare ind, du får nye vaner og forstår hvad din krop har brug for.

 

2 workshop indeholder:

De vigtige principper i målsætningsarbejde – træn din hjerne så dine tanker støtter dig! Det vil give dig en klar retning, som gør det lettere at nå dit mål, og du vil vide hvordan du skal tænke så du får succes.

 

3 workshop indeholder:

Hvordan er dine tanker om mad og krop bygget op – og hvordan laver du dem om? Din grad af tilfredshed, har base i dine tanker, lær at tænke anderledes, bliv bevidst og nyd de nye tanker du skaber.

 

4 workshop indeholder:

Hold sporet uden sporhund – hvordan bliver du ved med at synes det er let! Når du har næsen i sporet, er det lettere at finde vej, du lykkes med at skabe den udgave af dig selv du ønsker. Det er sjovere at opnå noget når sindet også synes det er let, så her fikser vi det.

Til alle workshops arrangementerne vil du selvfølgelig få materiale udleveret, både til den teori der bliver gennemgået og til de opgaver som du vil have stor gavn af at lave. Desuden vil du hver gang få et “fokus kort” som du kan have i din pung eller sætte op på dit kontor, som hver dag vil hjælpe dig med at bevare fokus og skabe bevidsthed om det emne vi lige nu arbejder med. Der vil selvfølgelig også være økologisk te/kaffe og en sund og lækker snack!

 

Alt dette koster dig kun 2895,- som er et særligt introduktions tilbud og som du betaler inden start på 1 workshop

 

Dit udbytte vil foruden dit vægttab op til 8 kilo i dette forløb være, at du føler dig i kontrol og mere succesfuld….