Forandringer

Forandringer – få det bedste ud af dem

Workshop om forandringer….

 

Skal de håndteres eller tackles? Er de en opgave eller en gave? Lige den forandring var ikke bestilt, kan den byttes? Bedes vente til jeg er klar!

Kender du det; at man ikke lige var klar til at …

 

blive fyret fra jobbet

blive droppet af kæresten

blive syg

en ven eller en i familien fik en alvorlig sygdom

få stress

 

 

forholde sig til omstrukturering på jobbet

man ikke kan få vuggestue plads til sit barn

ens børn flytter hjemmefra eller er mindre hjemme

miste enten i familien eller i vennekredsen

eller…….

De store forandringer kommer jo i vores liv, uanset om vi vil det eller ej, og som regel synes vi ikke lige…. at det passer ind. Det er især de forandringer, som vi ikke selv har sat i gang, der er problematiske – de gør os nervøse og sommetider bange. Vi bruger masser af energi på dem, og ja, vi skulle måske finde ud af, hvordan vi får noget godt ud af noget, som er rigtig skidt?

Jeg oplever tit, at de forandringer som virkelig kaster os ud på dybt vand, også er dem, vi udvikler os mest af. Men processen imens det står på, kan være en hård nyser. Derfor tænkte jeg, at det ville være en god ide, med en aften hvor vi fordyber os i forandringer – hvordan vi bedst muligt kan være med dem, og hvordan vi bedst navigerer i det oprørte farvand.

 

Jeg er sikker på, at balancen mellem at acceptere det der sker, og handle på det som er muligt at handle på, gør en kæmpe forskel. Men de fleste af os bliver så kede af det, frustrerede, vrede eller føler os så uretfærdigt behandlet, at vi nærmest slås mod verden, og så er det virkelig op ad bakke.

Priser & Praktisk info

Er forandringer skræmmende, fordi vi så gerne vil virke som om, at vi har styr på det hele – 24/7? Og at der ikke er noget i hele verden, som vi kan vælte af? Men tro mig, det er der! Der er ikke noget underligt eller forkert i, at vi sommetider vælter. Det vigtige er bare, hvordan man kommer op igen, når man er væltet, og ikke mindst hvor længe man kommer til at ligge og rode rundt, inden man kommer op igen.

 

Vi skal ikke have styr på alting hele tiden. Det er jo netop i de situationer, hvor vi er helt ude af vores comfort zone, at vi får indsigter, vi ellers ikke kunne få. Til dels fordi at vi er i en situation eller en forandring, vi ikke lige selv ville have kastet os ud i – og måske er det der, forskellen ligger, på den store udvikling og den lidt mindre selvvalgte?.

Jeg synes forandringer er spændende – skrækkelige, fantastiske – frygtelige, underholdende – ulidelige, dragende – dramatiske, men mest af alt er de jo uundgåelige! Alt i verden er i bevægelse og forandring. Jo bedre du bliver til at gå med forandringen i stedet for at gå imod, jo mere udvikler du dig på den gode måde. Men hvis du holder fast i det gamle, og ikke byder forandringen velkommen, bliver det rigtig hårdt og svært.

På workshoppen vil du få mulighed for at finde din måde at være tilstede i forandringen på, at kunne opleve den, i stedet for kun at overleve den. Du vil få teknikker, der kan hjælpe dig med at håndtere disse forandringer på en måde, som giver dig energi og ro, i stedet for at dræne dig og skabe uro.

Der er pt. ingen planlagte workshops.