Om mig

Kort om mig

Jeg har arbejdet med mennesker, udvikling og forandringer siden 1995.

 

De mere end 15.000 sessioner med mennesker der har villet skabe forandringer i deres liv har givet mig en unik indsigt.

Annlil Frolov

Tænk over:

Det gør mig i stand til også at hjælpe dig med dine mål eller problemer, så som jobskifte, vægttab, stresshåndtering, skilsmisse, dødsfald eller sygdom. Det kan også være mål omkring bedre selvværd, at blive mere modig, mere sikker, mere tilfreds, gladere og i virkeligheden blive den bedste udgave af dig selv.

 

Jeg føler mig privilegeret når jeg har fået lov at:

 

 

undervise på mere end 60 NLP uddannelser.

 

være konsulent, facilitator, foredragsholder, leder af workshops og kurser.

 

være supervisor, mentor og vejleder for enkeltpersoner og grupper

 

forfatte 3 bøger – en E-bog om coaching og NLP, og bogen “Sådan Piger!” til teenagepiger og den nyeste på stammen “Sluk – en guide til kvinder der tænker for meget” “lad opvasken stå og få bedre sex” som er en bog til kvinder af idag. De sidste to bøger er skrevet sammen med Marianne Egense.

Hvem er jeg

 

Den ultra korte personlige version: 
54 år, gift og har 2 gevinstbørn.

 

Den lidt længere faglige version:
Jeg er certificeret NLP træner (det har ikke noget med motion at gøre)
Det er en kommunikationsuddannelse, som blandt andet indeholder samtaleterapi, coaching, forhandling, målsætningsarbejde og formidling.

 

Certificeret coach (godkendt ICF forløb) og certificeret samtaleterapeut.

 

Jeg uddanner mig løbende og går selvfølgelig stadig i supervision, modtager selv coaching og terapi – udvikling er meget vigtig for mig.

Hvad betyder mit fag for mig:

Jeg elsker det! Jeg er så privilegeret at kunne sige at mit arbejde er min hobby – jeg er vild med at se mennesker udvikle sig, at de skaber det liv de ønsker, at de bliver gladere, at de får mere selvværd, at de når deres mål og at de bliver bedre forældre, sjovere kollegaer, taber sig eller….kan blive ved…

 

Hvad kan jeg:

Vise dig alle dine ressourcer og gøre dem tilgængelig for dig, støtte dig i din proces. Gøre det let og sjovt, at arbejde med det, du vil ændre og hjælpe dig med at finde din vej! Jeg er super god til at give dig ærlig feedback!

 

Du kan regne med mig! Jeg sætter en ære i at støtte dig! Lige præcis på den unikke måde, som du har brug for.

Hvad får du så:

En dygtig kompetent coach/terapeut/underviser, som kan stille alle de spørgsmål du ikke selv har tænkt, eller turde tænke. Som skubber dig i den nye og bedre retning.

En sparring, med mig som er uden “aktier” i dit liv og som ikke er forudindtaget, altså jeg er ærlig og klar til at lytte til dig og det du tænker og føler.

Hvorfor vælge mig:

Her er hvad andre mener om mig;

 

Dygtig, klog, ærlig, sød, dynamisk, direkte uden at såre, omsorgsfuld, støttende, udviklende, tryghedsskabende, ser muligheder, sjov, humoristisk og meget givende.

 

Se evt. mere ved at trykke på dette link.