Efterår

Efterår

fotoEfteråret nærmere sig med hastige skridt og jeg er faktisk ret vild med den årstid! Man har heldigvis stadig lidt sommer i kroppen og der er den der, helt unikke duft af efterår i luften, hygge, mørke og tid til at fordybe sig, uden at have dårlig samvittighed over, ikke at være ude i solen hele tiden.

“I loved atumn the one season of the year that God seemed to have put there just for the beauty of it.” – Lee Maynard

Total enig, med Lee Maynard det er de smukkeste farver!

Jeg håber at du har tid til lidt inspiration eller fordybelse sammen med mig i det kommende efterår – hvad siger du til:

5 oktober 2013 er jeg på Feminas messe i forum. Jeg skal holde et lille oplæg fra kl. 12.30 – 12.50 på deres Cafe Scene. Det skal selvfølgelig handle om “Selvværd og negative tanker” og det ville være dejligt hvis du har tid og lyst til at kigge forbi – stille de gode spørgsmål og lige sige hej!

Eller hvad med at komme med til workshoppen den 9 oktober 2013, om “Skru op for selvværdet og ned for tankerne” i Charlottehaven på Østerbro.

Vi begynder 18.30 og slutter 21.30, du vil få masser af inspiration, tips og tricks til at øge dit selvværd og finde ud af at skrue ned for de tanker der ikke støtter dig! Du kan købe te og kaffe i pausen i den dejlige cafe – måske en ide at bestille det så du ikke skal stå i kø i pausen?

Håber du har lyst til at være med – holder ikke flere workshops i år. 

Og sørme er jeg så heldig at forlaget genudgiver bogen “Sluk en guide til kvinder der tænker for meget” den 20 oktober 2013 – MEN med ny forside og ny titel, den kommer til at hedde “Kvinders guide til mere hovedløs sex, skru ned for tankerne og op for gnisten” det bliver en paperback og koster 99,95. Så hvis du allerede har købt 1. udgaven så er det ikke en ny bog, men bare i ny forklædning – hvis du ikke har købt den så får du samme skønne indhold til en billigere pris.

Vi kan også ses til en lille snak om bogen den 6 november 2013 kl. 18.3019.30 optræder Marianne Egense og jeg i Frederikssund boghandel, vi vil fortælle om bogen, hvorfor vi skrev den og hvorfor vi mener at kvinder har brug for den. Vi skriver selvfølgelig gerne i den bog du køber og er klar til at besvarer spørgsmål.

Nyd nu efteråret!

“Rest your eyes well before Septemer because with all its colours autumn is coming to visit them!” – Mehmet Murat Ildan

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.