Angst og personlig udvikling

Angst og personlig udvikling

Jeg faldt over denne spændende artikel, hvor en kunstner har tegnet angst og andre “udfordrende” tilstande.

Det fik mig til at tænke på dengang, jeg var lille og meget bange for en gummimaske som forestillede Frankenstein. Min bedste venindes far hyggede sig gevaldigt ved at skræmme os, klæde sig ud og komme ned i tv-stuen når vi mindst ventede det. Da jeg så de her tegninger, kom jeg i tanke om netop den oplevelse.

Har du også gamle oplevelser på “lager” som du måske ville have gavn af at give slip på?

Det som personlig udvikling kan, er jo at man opdager gamle uhensigtsmæssige tanker, følelser eller oplevelser, finder ud af hvad man hellere vil og arbejder i den retning. Uanset om det er angst, bekymring, tvivl eller andre følelser som ikke støtter dig, så er det måske tid til forandring?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.