Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/annlilfrolov.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
CORONA-INFO - Annlilfrolov

CORONA-INFO

SESSIONER I CORONATIDER

Jeg ved at mange af jer oplever en masse ”tankemylder” og følelser i disse tider – og som altid er det en god ide at få bearbejdet det. Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med!

Jeg har stor respekt for situationen omkring Corona og afholder stadig terapi- og coachingsessioner. Derfor kan du vælge mellem følgende:

 

  • Remote session over Facetime, Facebook Messenger eller Microsoft Teams. Der tager jeg selvfølgelig også noter, som jeg efterfølgende sender til dig i en sms. Har efterhånden god erfaring med denne form – og alle klienter der har prøvet det er super glade for det. Ingen transporttid eller risiko for smitte.

 

  • Session hos mig – i disse tider har du selv drikkevarer med, vi sidder med mere end to meters afstand. Jeg tager stadig noter og sms’er dig dem efterfølgende, og inden du kommer, har jeg sprittet af.

 

  • Du kan også komme til Amerika Plads, og vi kan gå en tur – ”walk ’n talk”. Vi går langs Amerikakaj, hvor der stort set ingen mennesker er. Vi holder afstand og her bliver det med få noter, som jeg skriver når jeg er hjemme igen og efterfølgende sender til dig i en sms.

 

Ring så laver vi den aftale som passer bedst. Glæder mig til vi ”ses” på den ene eller anden måde