Annlilfrolov

Referencer

Lidt feedback fra kursusdeltagere på

“Mad og tanker der slanker”:

 • Super undervisning, informativ og interessant.
 • Underviserne er begge meget engagerede og kompetente på hver deres felt.
 • Det er en fantastisk følelse jeg får indeni af at have smidt 6 kg på relativt kort tid.
 • I går kunne jeg hoppe i min gamle yndlingskjole som jeg ikke har kunne passe i 5 år. Det var virkelig stort!
 • Jeg føler, at jeg nu har nogle principper som jeg kan leve efter.
 • Jeg har været meget tilfreds. Jeg har virkelig lært en masse i løbet af disse måneder og jeg er sikker på, at netop dette kursus har gjort en forskel for mig og mit forhold til mad.
 • Det har til fulde levet op til mine forventninger.
 • Jeg har været super tilfreds. Der har været en god vekselvirkning mellem kost og psyke. De to “sider” har suppleret hinanden godt og det er netop kombinationen, der har gjort en forskel for mig.
 • At få kædet krop og psyke sammen, at blive klogere på madens kemi og at være sammen med ligesindede har været super skønt.
 • Inspirerende og engagerede undervisere.
 • Fagligt højt niveau og dejligt uformelt alligevel.
 • Det er overskueligt og nemt at gå til.
 • Jeg har været meget tilfreds. Det har været utroligt oplysende og engagerende at deltage.
 • Mange gode teknikker til hjælp i processen.
 • Det bedste har været at få banket principperne vedr. hvordan man taber sig og kan bibeholde sit vægttab. Dernæst at blive smittet af entusiasmen omkring vægttab
 • Engagerede lærere, der ved hvad de taler om er altid tilfredsstillende for eleven.
 • Det bedste er den psykologiske del, som har hjulpet mig til at tænke anderledes! Det har jeg manglet de andre gange, hvor jeg har forsøgt at tabe mig. Tak for jeres engagement og gode humør.

 

Kommentar efter kurset af Tine Strøbech

Jeg har prøvet mange slankekure. Jeg har læst mange bøger om tankens kraft. Jeg har vundet mange kampe. Og tabt ikke så få. Givet op. Og værst af alt været i dårligt humør og givet mig selv skyldfølelse. Det er nu blevet ændret.

Jeg har lært en ny måde at tænke på. Kan vende mine tanker. Har fået større selvværd. Glæder mig over de resultater, jeg opnår. Rummet for succes er blevet større og jeg er blevet mere kærlig overfor mig selv.

Det kan i dag være en succes, at tabe 100 gram på en uge. Det kan også være en succes kun at tage 1 kilo på under en ferierejse til Rom.

Det er selvfølgelig også en succes, når jeg på 2 uger taber 2 kilo. Succeserne bliver nemlig set i forhold til den hverdag, de opnås i. Og vel at mærke realistisk set. Mit mål, som er at opnå og fastholde vægttab, bliver på ingen måde sløret af denne rummelighed. Tværtimod. Det er meget synligt hele tiden.

Ord som bevidsthed og beslutning har fået helt nye betydninger for mig. Og jeg er holdt op med den dumme skyldfølelse. Jeg har fået troen på, at jeg kan nå de mål, jeg sætter mig. Og jeg kan fastholde det vægttab, jeg opnår. Det er indtil nu gået godt. Vægttabet er på 8 kilo og det har taget 16 uger. Måske virker det ikke af meget, men det kan tydeligt ses. Der er 5 kilo tilbage. Jeg har en stærk følelse af sikkerhed i maven for, at målet nås indenfor overskuelig fremtid. Og jeg er realistisk nok til at vide at der kan komme dage, hvor jeg “falder af hesten”.

Men jeg ved, at jeg har lært en måde at tænke på, så jeg hurtigt kan komme op igen. Holde fokus på mit mål og nå det.

Det er min deltagelse på kurset “mad og tanker der slanker”, som er primært årsag til den forandring der er sket i min måde at tænke på. Det er de mange gode råd og inspirerende drøftelser, vi har haft på kurset, som har sået “den nye spire/nye adfærd” i mig. Og adfærden påvirker ikke kun vægttabet, men kan også fint bruges på andre udfordringer her i livet.

Hvis du har lyst til forandring og gerne vil i gang med dit vægttab, så kunne en god måde være at tilmelde dig kurset “mad og tanker der slanker”. Jeg tror, at det også kan gøre en positiv forskel i dit liv. God fornøjelse.

Tine Strøbech

Lidt feedback fra kursusdeltagere på `Kvinder, selvværd og seksualitet`

Mette

Meget tilfreds, meget sagligt og logisk forklaret. Og til at bruge fremover. Fin vekslen mellem øvelser og teori. Min forståelse af min seksualitet er endelig blevet tidssvarende med min alder. Dejlig kinæstetiske rum, god mad, lækkert med mange snacks.

Christine

Både lærerigt og samtidig udfordrende uden at være grænseoverskridende og heldigvis med en god portion humor. I er 2 meget inspirerende undervisere.

Christina

Super tilfreds. God dynamik mellem jer to skønne damer. Fin blanding af teori, eksempler, øvelser og et godt drys humor. Lethed og seriøsitet i perfekt blanding. Vidste ikke hvad jeg skulle forvente af et kursus om kvinder og seksualitet afholdt i et kælderlokale. Bange anelser blev gjort til skamme, super professionelt, brugbart og et energispark. Tak for en dejlig weekend.

Lill

Meget tilfreds. Det har åbnet op for en masse nye udfordringer og frustrationer – men på den gode måde. I supplerer hinanden rigtig godt – I er begge fagligt helt i top. Dejligt at komme til et velforberedt lokale med fantastiske noter, som man vil kunne bruge fremover. Fantastisk rolige, dejlige omgivelser – maden var super.

Birgitte

Det har været et rigtig godt kursus, hvor vi har været omkring mange hjørner med gode forklaringer og mange eksempler til at tydeliggøre meningerne. Lokaliteterne er meget fine, lyse lokaler med god plads. Forplejningen kan ikke blive bedre – god frokost og supplement.

Margith

Meget tilfreds med kurset. I supplerer hinanden rigtig godt – giver plads til hinandens input. Materialet er godt og overskueligt – det talte og skrevne hænger sammen.

Anonym

God balance mellem at ”kalde en spade for en spade” uden at være græseoverskridende. Lokalerne er lyse og behagelige og maden suveræn.

Hanne

Jeg har været tilfreds. Spændende vedkommende og relevant. Indhold der gav mig flere øjenåbnere. God og vekslende undervisningsform.

Feedback