Annlilfrolov

Mere selvværd

“Skru op for selvværdet og ned for de negative tanker”

Kender du også det at…..

Bruge (for) meget tid på at tænke og analysere? Blive låst fast i egne tankemønstre? Dine tanker styrer dit humør? Lave lange tjek lister om alt det du skal nå? Planlægge dit liv (mere end du kommer til at leve det)? Have et stort behov for kontrol? Ville ønske at alt er perfekt? Være bange for at du ikke er god nok? Hvis du kender bare et par stykker af ovennævnte sætninger – så er jeg sikker på at du kan få et par gode tips og tricks med hjem. Jeg deler gavmildt ud og vil komme ind på bl.a.:

Du vil gå hjem med

Hvad er forskellen på at tænke og overtænke? Lær hvordan du stopper dine tanker, når og hvis de tager overhånd Få teknikker til at ændre dit fokus væk fra tankerne Hvordan går du fra tanke til handling Opdag hvor skøn du er –  også selvom alt ikke er perfekt i dit liv Lær hvordan du støtter både dit selvværd og din selvtillid så du føler dig god nok – og ikke mindst får et sjovere liv!

Priser & Praktisk info

Skal du med? 

Ny dato i 2015 kommer – skriver ud til alle på mit nyhedsbrev når den er fastsat.

Workshoppen afholdes kl. 18.30 – 21.30 i Charlottehavens lækre lokaler, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø (tæt på Nordhavn Station).

Der vil være arbejdsark som vi tager udgangspunkt i under workshoppen og som du kan arbejde videre med hjemme.

Du kan købe te, kaffe mm i cafen – se Charlottehaven for menu

Pris: 495,- pr person

Ja tak, tilmeld mig med det samme!

 

Glæder mig til at se dig!