Workshops


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/annlilfrolov.dk/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 574

Forandringer – få det bedste ud af dem

Workshop om forandringer.

Skal de håndteres eller tackles? Er de en opgave eller en gave? Lige den forandring var ikke bestilt, kan den byttes? Bedes vente til jeg er klar!

 

Kender du det; at man ikke lige var klar til at …

 • blive fyret fra jobbet
 • blive droppet af kæresten
 • blive syg
 • en ven eller en i familien fik en alvorlig sygdom
 • få stress
 • forholde sig til omstrukturering på jobbet
 • man ikke kan få vuggestue plads til sit barn
 • ens børn flytter hjemmefra eller er mindre hjemme
 • miste enten i familien eller i vennekredsen
 • eller…….

 

De store forandringer kommer jo i vores liv, uanset om vi vil det eller ej, og som regel synes vi ikke lige…. at det passer ind. Det er især de forandringer, som vi ikke selv har sat i gang, der er problematiske – de gør os nervøse og sommetider bange. Vi bruger masser af energi på dem, og ja, vi skulle måske finde ud af, hvordan vi får noget godt ud af noget, som er rigtig skidt?

 

Jeg oplever tit, at de forandringer som virkelig kaster os ud på dybt vand, også er dem, vi udvikler os mest af. Men processen imens det står på, kan være en hård nyser. Derfor tænkte jeg, at det ville være en god ide, med en aften hvor vi fordyber os i forandringer – hvordan vi bedst muligt kan være med dem, og hvordan vi bedst navigerer i det oprørte farvand.

 

Jeg er sikker på, at balancen mellem at acceptere det der sker, og handle på det som er muligt at handle på, gør en kæmpe forskel. Men de fleste af os bliver så kede af det, frustrerede, vrede eller føler os så uretfærdigt behandlet, at vi nærmest slås mod verden, og så er det virkelig op ad bakke.

Priser & Praktisk info

Er forandringer skræmmende, fordi vi så gerne vil virke som om, at vi har styr på det hele – 24/7? Og at der ikke er noget i hele verden, som vi kan vælte af? Men tro mig, det er der! Der er ikke noget underligt eller forkert i, at vi sommetider vælter. Det vigtige er bare, hvordan man kommer op igen, når man er væltet, og ikke mindst hvor længe man kommer til at ligge og rode rundt, inden man kommer op igen.

 

Vi skal ikke have styr på alting hele tiden. Det er jo netop i de situationer, hvor vi er helt ude af vores ‘comfort zone’, at vi får indsigter, vi ellers ikke kunne få. Til dels fordi at vi er i en situation eller en forandring, vi ikke lige selv ville have kastet os ud i – og måske er det der, forskellen ligger, på den store udvikling og den lidt mindre selvvalgte?.

 

Jeg synes forandringer er spændende – skrækkelige, fantastiske – frygtelige, underholdende – ulidelige, dragende – dramatiske, men mest af alt er de jo uundgåelige! Alt i verden er i bevægelse og forandring. Jo bedre du bliver til at gå med forandringen i stedet for at gå imod, jo mere udvikler du dig på den gode måde. Men hvis du holder fast i det gamle, og ikke byder forandringen velkommen, bliver det rigtig hårdt og svært.

 

På workshoppen vil du få mulighed for at finde din måde at være tilstede i forandringen på, at kunne opleve den, i stedet for kun at overleve den. Du vil få teknikker, der kan hjælpe dig med at håndtere disse forandringer på en måde, som giver dig energi og ro, i stedet for at dræne dig og skabe uro.

 

Dato: 27. maj 2013 Tid: 18.30 – 21.30 Sted: Charlottehavens dejlige lokaler Pris: Normal pris 420,- early bird pris; 220,- pr person Skriv koden FOR27 når du køber og få rabatten.

 

Du får: 3 timers spændende workshop, arbejdsark, te, kaffe og isvand. Mulighed for rabat på køb af sessioner, bøger mm.

 

Ps. Begrænsede antal pladser,

 

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/annlilfrolov.dk/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 574
Empty section. Edit page to add content here.

Skru ned for de negative tanker – og få mere selvværd.

Kender du også det at…..

Bruge (for) meget tid på at tænke og analysere? Blive låst fast i egne tankemønstre? Dine tanker styrer dit humør? Lave lange tjek lister om alt det du skal nå? Planlægge dit liv (mere end du kommer til at leve det)? Have et stort behov for kontrol? Ville ønske at alt er perfekt? Være bange for at du ikke er god nok? Hvis du kender bare et par stykker af ovennævnte sætninger – så er jeg sikker på at du kan få et par gode tips og tricks med hjem. Jeg deler gavmildt ud og vil komme ind på bl.a.:

Du vil gå hjem med

Hvad er forskellen på at tænke og overtænke? Lær hvordan du stopper dine tanker, når og hvis de tager overhånd Få teknikker til at ændre dit fokus væk fra tankerne Hvordan går du fra tanke til handling Opdag hvor skøn du er –  også selvom alt ikke er perfekt i dit liv Lær hvordan du støtter både dit selvværd og din selvtillid så du føler dig god nok – og ikke mindst får et sjovere liv!

PRISER OG PRAKTISK INFO

Skal du med?  Ny dato for workshoppen i 2015 kommer snart. Der vil være arbejdsark som vi tager udgangspunkt i under workshoppen og som du kan arbejde videre med hjemme. Du kan købe te, kaffe mm i cafen – se www.charlottehaven.dk for menu Pris: 495,- pr person – klik her Glæder mig til at se dig!

Til kvinder der vil tabe sig – med success!

4 workshops – hvor du opnår et sikkert vægttab Dette 2 mdrs. forløb indeholder 4 forskellige workshops, der giver dig, den motivation du har brug for, så du kan begynde dit vægttab. Du får den nyeste viden indenfor kostvejledning og mentale strategier, og teknikker der holder dig på rette spor!

 • Er du kvinde og utilfreds med din vægt?
 • Føler du dig trist og usikker pga. din vægt?
 • Er du træt af aldrig at kunne få det tøj du kan lide, kun det du kan passe?
 • Mangler du energi og overskud?

Så vil du have gavn af at deltage i forløbet hvor du vil opnå:

 • At tabe dig, op til 8 kg på de 8 uger
 • At føle, du har succes, når du opnår det du ønsker
 • At være mere tilfreds med dig selv og din krop
 • At du vil få mere energi og glæde
 • At kunne gå ud og shoppe det tøj du allerhelst vil have
 • At kunne holde vægttabet

Det allerførste skridt du skal tage for at sige farvel til de overflødige kilo er: Spørg dig selv; er du klar til at ændre dit liv? hvis ja – så tilmeld dig kurset med de 4 workshops allerede i dag, så er du sikret en plads! Er du nu helt sikker på, at du vil:

 • I gang med at tabe dig?
 • Deltage på et kort kursus som vil forandre dig og dit liv?
 • Forstå dit spisemønstre og ændre dem?
 • Føle dig mere sikker på dig selv og være mere tilfreds?

Du får: 4 aftener på 2 mdr. – datoer for efteråret 2014 bliver annonceret senere, men du er velkommen til at forhåndsreservere plads allerede nu,  ialt 10 timers workshop og et vægttab på op til 8 kg! Gruppen er begrænset til at være på max 14 deltager for at sikre at du får bedst udbytte af forløbet. Vi begynder hver gang kl. 19.00 i lækre lokaler centralt i København. Tidspunktet giver dig mulighed for at nå hjem og få lidt mad inden du dukker op, og er klar til at skabe forandring i dit liv! Der vil hver gang være et oplæg, som indeholder viden, der vil gøre det muligt for dig at nå dit mål. Vi slutter hver gang kl. 21.30, så du kan være frisk og klar til næste dags udfordringer.

PRISER OG PRAKTISK INFO

1 workshop indeholder: Alle de nyeste og nødvendige kostprincipper, så du kommer rigtigt igang. Vi tror vi ved hvad vi skal spise, men hvis vi spiste det rigtige ville vi ikke have vægtproblemer. Du taber dig fra 1. uge, du får købt alle de rigtige madvare ind, du får nye vaner og forstår hvad din krop har brug for.

2 workshop indeholder: De vigtige principper i målsætningsarbejde – træn din hjerne så dine tanker støtter dig! Det vil give dig en klar retning, som gør det lettere at nå dit mål, og du vil vide hvordan du skal tænke så du får succes.

3 workshop indeholder: Hvordan er dine tanker om mad og krop bygget op – og hvordan laver du dem om? Din grad af tilfredshed, har base i dine tanker, lær at tænke anderledes, bliv bevidst og nyd de nye tanker du skaber.

4 workshop indeholder: Hold sporet uden sporhund – hvordan bliver du ved med at synes det er let! Når du har næsen i sporet, er det lettere at finde vej, du lykkes med at skabe den udgave af dig selv du ønsker. Det er sjovere at opnå noget når sindet også synes det er let, så her fikser vi det 🙂

Til alle workshops arrangementerne vil du selvfølgelig få materiale udleveret, både til den teori der bliver gennemgået og til de opgaver som du vil have stor gavn af at lave. Desuden vil du hver gang få et “fokus kort” som du kan have i din pung eller sætte op på dit kontor, som hver dag vil hjælpe dig med at bevare fokus og skabe bevidsthed om det emne vi lige nu arbejder med. Der vil selvfølgelig også være økologisk te/kaffe og en sund og lækker snack!

Alt dette koster dig kun 2895,-  som er et særligt introduktions tilbud og som du betaler inden start på 1 workshop

Dit udbytte vil foruden dit vægttab op til 8 kilo i dette forløb være, at du føler dig i kontrol og mere succesfuld….

Tilmeld dig ved at sende mig en mail klik her Glæder mig til at hjælpe dig med at blive lettere!

Til kvinder der vil tabe sig – udvidet workshop pakke

6 workshops – hvor du får flere teknikker til et sikkert vægttab! Ekstra bonus til dig er 2 akut opkald á 20 min. varighed.

Dette 4 mdrs. forløb indeholder 6 forskellige workshops der giver dig den motivation og viden som du har brug for, for at sikre dig et vægttab.

Du får den nyeste viden indenfor kostvejledning, mentale strategier og metoder til at holde næsen i sporet og ignorere kageduften 🙂

 • Er du kvinde og utilfreds med din vægt?
 • Føler du dig trist og usikker pga. din vægt?
 • Er du træt af aldrig at kunne få det tøj du kan lide, kun det du kan passe?
 • Føler du dig ikke god nok – fordi du vejer for meget?
 • Mangler du energi og overskud?

 

Så er dette forløb lige noget for dig!

 • Du vil tabe dig, op til 16 kg på 4 mdr.
 • Opleve succes fordi du når dit mål
 • Føle dig mere sikker og glad
 • Købe præcist det tøj du kan lide
 • Tro på at du er god nok – uanset din vægt
 • Få masser af energi og overskud
 • Du vil kunne vedligeholde dit vægttab

Det første skridt du skal tage for at sige farvel til de overflødige kilo er: Spørg dig selv (hvis du tør) om du er helt klar til at ændre dit liv? Hvis ja – så tilmeld dig kurset med de 6 workshops og din ekstra gave på 2 bonus opkald allerede i dag, så er du sikret en plads.

Dette forløb er for dig hvis du:

 • Ønsker at tabe op til 16 kg
 • Er på udkig efter et forløb med andet end kostvejledning
 • Har brug for at forstå dig selv – så vægttabet holder
 • Ønsker at være i balance og føle dig mere tilfreds

Du får:

6 aftener på 4 mdr. ialt 15 timers workshop og som ekstra gave, får du mulighed for 2 akut opkald á 20 min. varighed som særlig personlig støtte til dig. Altså 40 min.s personlig coaching.

Gruppen er begrænset så der er max 14 deltager for at sikre at du får bedst udbytte af forløbet.

Vi begynder hver gang kl. 19.00 i lækre lokaler centralt i København. Tidspunktet giver dig mulighed for lige at nå hjem og få lidt mad inden du dukker op, og er klar til at skabe forandringer i dit liv! Der vil på hver workshop være et oplæg, som indeholder viden, det vil gøre det muligt for dig at nå dit mål.

Vi slutter hver gang kl. 21.30 så du kan nå hjem og være frisk til morgendagens udfordringer.

1 workshop indeholder:Alle de nyeste og nødvendige kost principper, så du kommer rigtigt igang. Vi tror vi ved hvad vi skal spise, men hvis vi spiste det rigtige ville vi ikke have vægt problemer. Du taber dig fra 1. uge, du får købt alle de rigtige madvare ind, du får nye vaner og forstår hvad din krop har brug for.

2 workshop indeholder:

De vigtige principper i målsætningsarbejde – træn din hjerne så dine tanker støtter dig! Det vil give dig en klar retning, som gør det lettere at nå dit mål, og du vil vide hvordan du skal tænke så du får succes.

3 workshop indeholder:

Hvordan er dine tanker om mad og krop bygget op – og hvordan laver du dem om? Din grad af tilfredshed, har base i dine tanker, lær at tænke anderledes, bliv bevidst og nyd de nye tanker du skaber.

4 workshop indeholder:

Hold sporet uden sporhund – hvordan bliver du ved med at synes det er let! Når du har næsen i sporet, er det lettere at finde vej, du lykkes med at skabe den udgave af dig selv du ønsker. Det er sjovere at opnå noget når sindet også synes det er let, så her fikser vi det 🙂

Du har mulighed for at kontakte mig på telefonen, 2 gange á 20 min. mellem kl. 8.00 – 21.00 på alle hverdage, når du har brug for akut sparring, hjælp, rådgivning eller bare et regulært spark bagi!

Det giver dig en unik mulighed for at få kontakt med mig, uden at bruge tid på transport, parkering og få fri fra jobbet eller skaffe en barnepige, du ringer bare op og vi aftaler hvornår jeg ringer dig op, så du har tid til at forberede dine vigtigste spørgsmål til mig – smart ikk!

Til alle workshops vil du selvfølgelig få materiale udleveret, både til den teori der bliver gennemgået og til de opgaver som du vil have stor gavn af at lave. Desuden vil du hver gang få et “fokus kort” som du kan have i din pung eller sætte op på dit kontor, som hver dag vil hjælpe dig med at bevare fokus og skabe bevidsthed om det emne vi lige nu arbejder med.

Vi begynder hver gang kl. 19.00 i lækre lokaler centralt i København. Tidspunktet giver dig mulighed for lige at nå hjem og få lidt mad inden du dukker op, og er klar til at skabe forandringer i dit liv! Der vil på hver workshop være et oplæg, som indeholder viden, det vil gøre det muligt for dig at nå dit mål.

PRISER OG PRAKTISK INFO

Vi slutter hver gang kl. 21.30 så du kan nå hjem og være frisk til morgendagens udfordringer.

1 workshop indeholder:

Alle de nyeste og nødvendige kost principper, så du kommer rigtigt igang. Vi tror vi ved hvad vi skal spise, men hvis vi spiste det rigtige ville vi ikke have vægt problemer. Du taber dig fra 1. uge, du får købt alle de rigtige madvare ind, du får nye vaner og forstår hvad din krop har brug for.

2 workshop indeholder:

De vigtige principper i målsætningsarbejde – træn din hjerne så dine tanker støtter dig! Det vil give dig en klar retning, som gør det lettere at nå dit mål, og du vil vide hvordan du skal tænke så du får succes.

3 workshop indeholder:

Hvordan er dine tanker om mad og krop bygget op – og hvordan laver du dem om? Din grad af tilfredshed, har base i dine tanker, lær at tænke anderledes, bliv bevidst og nyd de nye tanker du skaber.

4 workshop indeholder:

Hold sporet uden sporhund – hvordan bliver du ved med at synes det er let! Når du har næsen i sporet, er det lettere at finde vej, du lykkes med at skabe den udgave af dig selv du ønsker. Det er sjovere at opnå noget når sindet også synes det er let, så her fikser vi det 🙂

5 workshop indeholder:

Hvem er du så nu? Få indblik i din nye selvopfattelse – styrk dig selv i forandringsprocessen Et vægttab er en stor forandring, og hvis du ikke mentalt er med i processen, bliver det svært at holde fast i dit nye tyndere jeg. Du skal være tryg ved og i dit nye selv.

6 workshop indeholder:

Sig nej – og mén det! Når du er tydelig i dit nej, bliver du mindre udfordret, andre respekterer din udmelding og du bliver mere fri.

Ekstra gave til dig – akut opkald

Du har mulighed for at kontakte mig på telefonen, 2 gange á 20 min. mellem kl. 8.00 – 21.00 på alle hverdage, når du har brug for akut sparring, hjælp, rådgivning eller bare et regulært spark bagi!

Det giver dig en unik mulighed for at få kontakt med mig, uden at bruge tid på transport, parkering og få fri fra jobbet eller skaffe en barnepige, du ringer bare op og vi aftaler hvornår jeg ringer dig op, så du har tid til at forberede dine vigtigste spørgsmål til mig – smart ikk!

Til alle workshops vil du selvfølgelig få materiale udleveret, både til den teori der bliver gennemgået og til de opgaver som du vil have stor gavn af at lave. Desuden vil du hver gang få et “fokus kort” som du kan have i din pung eller sætte op på dit kontor, som hver dag vil hjælpe dig med at bevare fokus og skabe bevidsthed om det emne vi lige nu arbejder med.

Der vil selvfølgelig også være økologisk te/kaffe og en sund og lækker snack!

Alt dette koster dig kun 4150,- som er et særligt introduktions tilbud og som du betaler inden starten på 1. workshop

Dit udbytte vil foruden dit vægttab, som vil være op til 16 kg i dette forløb, være at du føler dig mere energifyldt og meget lettere.

Skriv dig op på en liste og få tilbudt datoen før alle andre. Planlægger udfra forår 2012.

Tilmeld dig ved at sende mig en mail klik her

Glæder mig til at hjælpe dig med at blive lettere