Klub

Klub

Kunne du tænke dig at være en del af et fælleskab
hvor personlig udvikling er i centrum?

 

Savner du at blive “holdt” i ørerene eller i hånden
så du bevarer dit fokus på din egen udvikling?

 

Kunne du tænke dig at dele egen erfaring og blive inspireret af andre?

 

Er det nu du skal prioritere dig selv og din egen udvikling?

 

For kun 149,- pr. kvartal kan du hver måned få adgang til nyt materiale, deriblandt lydfiler, opgaveark og et forum hvor du kan dele ideer, viden og interesse med andre ligesindede. Prisen er det samme som et cafebesøg med en veninde.

 

Du kan også betale 500,- for et helt år og derved spare 96,-

Når du fornyer dit abonnement for et år af gangen og ikke melder dig ud garanterer jeg dig at du ikke bliver ramt af evt. fremtidige prisstigninger. Du er ikke forpligtet til at forny dit abonnement og du kan altid melde dig ind igen, der bliver det bare til den nutidige pris.

Hvorfor en klub?

Jeg har i lang tid, tænkt over og lyttet til klienter, der har talt om behovet for at blive holdt fast i en forandring.

 

Det ville jo være super skønt, hvis man hele tiden havde tid og råd til at tage på kurser eller havde sin egen coach i lommen, men sådan er verden jo ikke ligefrem indrettet (endnu).

 

 

Derfor har jeg udviklet “Klubben”. Det er en klub, hvor jeg tilbyder løbende udvikling – hver eneste mdr. vil jeg give dig adgang til en lydfil, som du kan downloade og lytte til ligeså mange gange du har lyst til, og når det passer ind i dit liv. Du er ikke afhængig af, at møde op til et kursus på et bestemt tidspunkt. Længe leve fleksibiliteten.

Priser og praktisk info

 

Lydfilen vil være en introduktion til et emne, et oplæg eller en ide som jeg fremlægger for dig og de øvrige klubmedlemmer. Sammen med lydfilen vil du også få adgang til et arbejdsark. Arket vil give dig mulighed for at udforske dig selv og dit sind, det vil være et arbejdsark med opgaver, spændende spørgsmål og muligheder for at få nye vinkler på områder i dit liv.

 

Når du melder dig ind i klubben, vil du også få adgang til et online forum hvor du kan dele oplevelser, tanker og ideer med andre, der er lige så interesseret i udvikling som dig – du bestemmer helt selv om du vil deltage aktivt på dette online forum, eller om du heller bare vil lure og lade dig inspirere.

Hvilke emner?

Jeg har tænkt, at tage udgangspunkt i selvværd, selvtillid, tvivl, usikkerhed, motivation, forandring, udvikling, mod, målsætning, tillid og en masse andet. Emner som jeg oplever er fundamentet i de fleste menneskers liv og ofte emner eller områder som man gerne vil udvikle. Emnerne vil blive belyst fra flere vinkler og det er selvfølgelig mit mål, at gøre det brugbart, inspirerende og lige til at gå til. Arbejdsarkene og opgaverne er der, for at du finder dine egne svar og din måde at få integreret det som er vigtigt for dig.

 

Min lange og store erfaring siger mig, at når man bevarer fokus og holder fast i sine forandringer er det langt lettere at bevæge sig fremad i og vedligeholde sin udvikling. Jeg er sikker på, at denne klub vil kunne støtte dig i at gøre det på en let og tilgængelig måde. Mit mål er, at vi sammen kan gøre en forskel og at alle, skal have mulighed, derfor skal det være økonomisk til at overskue.